Op 2 februari 2024 hebben we met de initiatiefnemers van A4F de stichting ‘Archeologen voor Morgen’ opgericht. Deze stichting heeft vooral ten doel de ‘backend’ van het platform te kunnen faciliteren – zoals financiering van deze website – en zal verder niet op de voorgrond staan in wat we hier allemaal doen. Het platform A4F is immers open! Iedereen die zich betrokken voelt om vanuit archeologie en archeologisch denken het klimaat, de aarde en daarmee de mensheid een stapje verder te helpen, mag en moet zich in A4F vrij voelen dat te doen. Dus voel je vrij initiatief te nemen waar je kansen ziet!

Maar toch, een stichting, dus nieuws om hier even te melden! Wij vonden het een leuke ochtend, met een taartje toe.

Een hartelijke groet van Roos, Dwayne, Gerrit, Emile en Jobbe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *